کار و فناوری
آموزش کار و فناوری دوره اول متوسطه
با سلام وبلاگ آموزش کار و فناوری جهت ایجاد انگیزه و یادگیری مطالبی مربوط به درس کار و فناوری برای دانش آموزان گرد آوری می شود جهت ارتباط با اینجانب در قسمت "تماس با ما" نظر دهید با تشکر کتاب کسب درآمد از اینترنت در ۷ روز کتاب کسب درآمد از اینترنت در ۷ روز کتاب کسب درآمد از اینترنت در ۷ روز
نگارش در تاريخ یکشنبه بیست و سوم آذر 1393 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"

در مورد انواع دفتین و کاربردهای آن در اینترنت جست وجو کنید. گزارشی از یافته های خود را در

کلاس ارائه دهید. 

نتایج حاصل از جستجو در اینترنت به همراه منابع آن در زیر گردآوری شده است

دفتین+pdf

فروش دفتین


برچسب‌ها: کار و فناوری, پودمان صنایع دستی بافت, جواب, هشتم, کار خارج از کلاس
ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ یکشنبه بیست و سوم آذر 1393 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"
 

نام چند شغل و نقش و كاربرد این پودمان را در این مشاغل بررسى كنید و در جدول زیر بنویسید

 

قالی باف ، گلیم باف ، بافندگان حصیر و بوریا  ، بافندگان بافت دستی

در بیشتر بافندگی ها اصول اولیه بافت مثل هم هستند. که همان عبور پود از میان تار است البته بافت های دیگری هم هست که از یک نخ با چند نخ در آن استفاده می شود.

باتشکرازگروه کاروفناوری کلاله


برچسب‌ها: کار و فناوری, پودمان صنایع دستی بافت, جواب, هشتم, کار خارج از کلاس
نگارش در تاريخ پنجشنبه هفتم شهریور 1392 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"

هر غذایی که در تهیه آن عمدتا از گندم، برنج، جو، ذرت،جو دو سر و یا دیگر غلات تهیه شده باشد در گروه غلات قرار می گیرند. نان، پاستا، حریره ی جو دو سر، غلات صبحانه، چيبس ذرت و بلغور( گندم و برنج و ذرت آسیاب شده) مثالهایی از محصولات غله ای می باشند. غلات به دو زیر گروه غلات کامل و غلات تصفیه شده تقسیم می شوند:

غلات کامل دانه هايی هستند که سبوس و جوانه آنها جدانشده است . مانند:

آرد سبوس دار ,نان سنگک ,بلغورگندم ,بلغورجو دو سر ,بلغورذرت کامل , برنج قهوه ای و ...

غلات تصفیه شده عبارتند از غلاتی که سبوس و جوانه آنها جدا شده اند مانند :

شیرینی ها , کیک ها , نان های سفید مانند باگت , برنج سفید و آرد سفید و ...

 هر واحد از این گروه برابر است با یک برش 30 گرمی از انواع نان (به اندازه یک کف دست نان سنگک یا بربری، چهار کف دست نان لواش)، نصف لیوان برنج و ماکارونی پخته, 4-3 عدد بیسکوئیت کوچک

- مصرف غذاهای غنی از فیبر مثل غلات کامل، به عنوان بخشی از رژیم سالم، خطر بیماری های عروق کرونری قلب را کاهش می دهد.

- مصرف غذاهای سرشار از فیبر مثل غلات کامل یبوست را کاهش می دهد.

- مصرف حداقل معادل 90 گرم غلات کامل در روز به کنترل وزن یاری می رساند.

- مصرف این گروه برای تامین انرژی، رشد و سلامت دستگاه عصبی لازم است.

- مصرف غلات غنی شده با فولات قبل و در طی حاملگی از نقص لوله ی عصبی در طی رشد جنینی جلوگیری می کند.

- غلات مهم ترین منبع تامين بسیاری از مواد مغذی، از جمله فیبر غذايي، ویتامین هاي گروه B (تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فولات) و مواد معدنی( آهن، منیزیم و سلنيم ) است.

http://www.behsite.ir
نگارش در تاريخ جمعه یازدهم اسفند 1391 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"

کار گروهی صفحه 137

دوران یا شرایط مختلف

میزان نیاز به انرژی

مواد غذایی که بیشتر نیاز دارند

مواد غذایی که کمتر نیاز دارند

1-      پیری

2-      میان سالی

3-      بیماری

4-      نوجوانی

کمتر

با توجه به نوع کار

کمتر

بیشتر

شیر و لبنیات، آب و سبزی و میوه

6 گروه غذایی در حد اعتدال

با توجه به رژیم غذایی خاص و معمولاً مقوی و سهل الهضم

پروتئین مواد لبنی

 

مواد پروتئینی، چربی و نشاسته

چربی ها و شیرینی

پرحجم و پر کالری

مواد غذایی کم ارزش مثل پفک

 



برچسب‌ها: جواب, کار گروهی, حرفه و فن, سال سوم
نگارش در تاريخ جمعه سیزدهم بهمن 1391 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"

خشک شویی روشی است برای تمیز کردن لباس ها که در آن از مایعاتی به غیر از آب استفاده می کنند. از آنجا که این مایع، آب نیست می گوییم که به طور خشک تمیز می شود. مایعاتی که در خشکشویی استفاده می کنند از نفت به دست می آید. خشک شویی بهتر از تمیز کردن با آب و صابون است. زیرا مایعات خشک شویی، بسیاری از لکه ها مخصوصاً روغن و چربی را که صابون و دیگر پاک کننده ها نمی توانند پاک کنند.

از لباسها بر می دارد. خشک شویی برای پارچه های ظریف و گران قیمت یا لباسهایی که رنگ می دهند بهتر است. نباید لباسها را با خشک شویی تمیز کنید مگر آن که لازم باشد. زیرا که مایعات خشک شویی مواد شیمیایی خطرناکی هستند که آب و هوای ما را آلوده می سازند. آنها را از نفت که یک منبع جبران ناپذیر است به دست می آورند.


برچسب‌ها: خشک شویی
نگارش در تاريخ پنجشنبه هفتم اردیبهشت 1391 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"
نگارش در تاريخ چهارشنبه بیست و چهارم اسفند 1390 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"
لباسهاي پشمي را چگونه بايد اتو كرد؟چرا نبايد لباس هاي پشمي را مستقيماً اتو كرده روش اتو كردن آنها را بنويسيد.

1. پارچه نخي تميزي را نمناك كنيد و روي آنها قرار دهيد تا اتو به طور مستقيم به لباس تماس نداشته باشد.

2. اتو را روي پارچه نكشيد بلكه آن را روي پارچه قراردهيد (به صورت پرس و برداريد)

علايم بين المللي پوشاك و نگه داري از آنها را بنويسيد.

برای توضیح بیشتر به ادامه مطلب بروید

منبع:حرفه و فن تنکابن ،www.tebyan.net


برچسب‌ها: تحقیق کنید, صفحه ی 149, سال سوم, حرفه و فن, حرفه وفن, اتو كردن, پوشاك, علايم بين المللي, لباسهاي پشمي
ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ شنبه بیستم اسفند 1390 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"
الیاف، رشته‌های بسیار باریکی هستند که دارای طول بلندی نسبت به قطر خود بوده و کاربردهای متفاوتی دارند که در اینجا فقط به الیاف نساجی اشاره می‌شود:

الیاف نساجی در دو گروه تقسیم بندی می‌شوند:

۱) الیاف نساجی طبیعی

۲) الیاف نساجی مصنوعی


الیاف پنبه در زیر میکروسکوپ الکترونی
منبع:http://fa.wikipedia.org

برچسب‌ها: الیاف
نگارش در تاريخ یکشنبه چهاردهم اسفند 1390 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"

قدرت بیكینگ‌ پودر در آشپزی

بیكینگ‌ پودر







بکینگ پودر نوعی ماده مخمر است که برای حجم دادن به انواع کیک اضافه می شود.

بکینگ پودر از یک نوع باز و اسید تشکیل شده است که به محض مخلوط شدن با مایعات موجب ازاد کردن مقداری گاز می شود.

بکینگ پودر برای موادی که نیاز به پخت طولانی دارند مصرف می‌شود و تلخی کم‌تری نسبت به جوش شیرین دارد.

عمر مفید این ماده بین ۶ تا ۱۲ ماه است و باید درجای خشک، خنک و در ظرف بسته نگهداری شود.

اگر زمانی که یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر را در نصف لیوان آب جوش می ریزیم، مخلوط بجوشد، بکینگ پودر قابل استفاده است.


منبع:http://fa.wikipedia.org

www.tebyan.net


برچسب‌ها: بیكینگ‌پودر, بکینگ پودر, آشپزی, بیكینگ‌ پودر, جوش‌شیرین
ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ یکشنبه هفتم اسفند 1390 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"

از سالها پیش نانواها برای این که خمیر نان زودتر ور بیاید و بتوانند سریع تر و به تعداد بیشتری نان بپزند، از جوش شیرین استفاده می کرده اند. درحالت طبیعی ، فرایند تخمیر نان ، باید با خمیر ترش انجام شود که در این صورت ، حدود 3 تا 4 ساعت طول می کشد تا خمیر ور بیاید . با استفاد از جوش شیرین ، جلوی فرایند طبیعی تخمیر نان گرفته می شود و در نان ، تخمیر غیر طبیعی ایجاد می گردد ، به این صورت که جوش شیرین به واسطه فعل و انفعالاتی که در خمیر به وجود می آورد ، باعث می شود نان پف کند و به نظر برسد خمیر تخمیر شده است .

منبع:www.tebyan.net
برچسب‌ها: جوش شیرین
ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ یکشنبه سی ام بهمن 1390 توسط "دبیر کار و فناوری تنکابن"

رعایتی نکاتی پس از مصرف غذا برای شاداب ماندن

يافته هاي جديد پزشكان نشان مي دهد،رعايت نكاتي چون استحمام نكردن با شكم پر، محكم بستن كمربند، مصرف نكردن دسر و چاي به همراه غذا باعث افزايش شادابي افراد پس از غذا خوردن مي شود.

http://www.ashpazbashi.com/iranian-food/images/chelokabab-koobideh.jpg


منبع:http://www.golbagh.com
برچسب‌ها: پس از مصرف غذا
ادامه مطلب...
کتاب کسب درآمد از اینترنت در ۷ روز کارت اعتباری ویزا حساب پی پال ثبت دامین و میزبانی وب طراحی وب سایت جذاب