.: با سلام :. براي ورود بر روی ديدن سايت کليک کنيد :.





کار و فناوری
آموزش کتاب کاروفناوری دوره اول متوسطه
با سلام وبلاگ کار و فناوری تنکابن مطالبي در مورد کتاب کار و فناوری هفتم هشتم و نهم را جمع آوري مي کند مطالبي مثل تحقيق کنيد کار غير کلاسی کار کلاسي بارش فکری طرح درس کتاب کار و فناوری و آموزش پودمان و پروژه های اين کتاب


نگارش در تاريخ سه شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
1- میوه

اگر کودک شما حوصله پوست کندن میوه های کامل را ندارد، میوه ها را پوست کنده، تکه تکه کنید و به صورت سالاد میوه برای او آماده نمایید. سعی کنید از میوه های متنوع و رنگارنگ استفاده کنید تا طعم و ظاهر جذابی برای کودک داشته باشد. جهت جلوگیری از تغییر رنگ برخی میوه ها مانند سیب و موز کمی آب لیمو ترش تازه یا آب پرتقال طبیعی به آن اضافه کنید. در ضمن پوست میوه ها را جدا نکنید، زیرا مواد مغذی بسیاری در پوست میوه ها یافت می شود. نه همیشه ولی گاهی می توانید برای تنوع، قطعات میوه را با کمی کاکائو آغشته کنید. 

2- سبزیجات

خیار، ‌کلم بروکلی، گل کلم و هویج را به قطعات کوچک تقسیم کنید. کمی آب لیمو ترش تازه نیز به آن اضافه کنید. حتی برای تنوع می توانید قطعات میوه و سبزی را به صورت مخلوط برای او آماده کنید. 


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هفتم

برچسب‌ها: کاروفناوری, خوراک, چیست

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ سه شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
کتاب کاروفناوری هفتم 

پودمان 11 خوراک

جواب کارکلاسی صفحه ی 162

كار كلاسی : بررسی خوراکی مناسب برای ناشتایی

با هم اندیشی دربارۀ ویژگی های منطقه، عادات خود و مانند این موارد، خوراکی را که برای ناشتایی مناسب یا نامناسب می دانید در جدول زیر مشخص و دلیل آن را بنویسید. 

ماده ی خوراکی

بله - خیر

چرا

یک  لیوان آب میوه طبیعی

 

 

یک  لیوان شیر گرم

 

 

پنیر  یا کره

 

 

نان   – برنج

 

 

مغز  گردو

 

 

شیرکاکائو

 

 

 

 

.

تخم مرغ

 

 

میوه و سبزی

 

 

جواب در ادامه مطلب


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هفتم

برچسب‌ها: جواب, کار کلاسی, جواب کارکلاسی کاروفناوری, هفتم, خوراک

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ سه شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
کتاب کاروفناوری هفتم 

پودمان 11 خوراک

جواب کارکلاسی صفحه ی 172

كار كلاسی : در گروه خود درباره آدابی که برای مهمانداری مناسب می دانید، گفت وگو كنيد و نتيجه را در جدول زیر بنویسید

 

                               

آداب  مهمانداری

 

آراستگی ظاهری

پوشيدن لباس تميز و اتو شده - تميزي و خوشبويي دهان –  استفاده از

عطر تميز نگه داشتن دست ها - كوتاه نگه داشتن ناخن ها

احوالپرسی

سلام گفتن كوچك ترها به بزرگ ترها   - جواب دادن سلام  به گرمي

پيشي گرفتن در سلام - از نظر اسلام  وارد شونده بايد سلام كند

در هر موقعيت و مقام يا سني كه  هست.

معرفی افراد

معرفي كوچك ترها به بزرگ ترها، معرفي افرادي كه سطح علمي و

شغلي پايين تري دارند به افراد مافوق و در سطوح مساوي شغلي

و علمي معرفي جوانان به مسن ترها آقايان به خانم ها

چگونگی برخورد

داشتن تبسم بر لب - مؤدب بودن در برابر مهمان - گوش دادن به

صحبت هاي مهمان و برآورده كردن احتياجات ميهمان

پذیرایی

به ميهمان دستور انجام كاري را ندهيد.

براي ميهمان زود غذا بياوريد


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هفتم

برچسب‌ها: جواب, کار کلاسی, جواب کارکلاسی کاروفناوری, هفتم, خوراک

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ سه شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
کتاب کاروفناوری هفتم

پودمان 11 خوراک

جواب کارکلاسی صفحه ی 175 و 176

كار كلاسی : شناسایی میان وعده های سالم و ناسالم

باهم اندیشی در گروه خود، میان وعده های سالم و ناسالم را در جدول زیر بنویسید.

به ادامه مطلب مراجعه کنید


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هفتم

برچسب‌ها: جواب, کار کلاسی, جواب کارکلاسی کاروفناوری, هفتم, خوراک

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ سه شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
گروه های اصلی غذايی عبارت اند از:

۱ -گروه نان و غلات ۲ -گروه سبزی ها ۳ -گروه ميوه ها ۴ -گروه گوشت، حبوبات و مغزها ۵ -گروه شير و فراورده های آن

 

گروه نان و غلات:

اين گروه شاملِ موادی مانند انواع نان (سنگک، بربری،تافتون، لواش و نيز انواعِ نان های فانتزی)، برنج، ماکارونی، گندم، ذرت، و جو و آرد حاصل از اين مواد است.

مواد غذايی اين گروه حاوی انرژی، بعضی از انواع ويتامين های گروه B، آهن و مقداری پروتئين اند که برای تأمين انرژی، رشد و سلامت سيستم عصبی لازم است.

گروه سبزی ها:

 

اين گروه عبارت است از:

سبزی های سرشار از ويتامين C مانند سبزی های برگدار و ساير سبزی ها مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و..


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هفتم

برچسب‌ها: تدریس, پودمان, خوراک, کاروفناوری, هفتم

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ دوشنبه چهارم اسفند ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
نگارش در تاريخ شنبه دوم اسفند ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن

جواب تمام سوالات پودمان 11 کاروفناوری هفتم را می توانید از ادامه مطلب دانلود کنید

آشنایی با اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی - suherfe.blogfa.com آشنایی با اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی - suherfe.blogfa.com


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هفتم

برچسب‌ها: جواب, پودمان, کاروفناوری, هفتم, کاروفناوری هفتم

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ چهارشنبه یکم بهمن ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
نگارش در تاريخ سه شنبه سی ام دی ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
1- جا افتادن غذا: این اصطلاح معمولاً در پخت غذاهای ایرانی و خورش به كارمي رود. وقتی غذا پخته شد حرارت را ملایم كنيد تا آب تبخیرشود و روغن روی آن بیفتد و غلیظ شود، آن گاه موقع مصرف است.

2- خلال کردن: برش هاي منظم سیب زمینی، پیاز و ... به قطعات باریک و نسبتاً بلند را خلال گویند.

3- کباب کردن: پختن گوشت مرغ،ماهی، میگو با سیخ روی آتش را کباب کردن گویند.

4- کزدادن: پس ازکندن پرِطیور یا پاک کردن کله و پاچه، براي برطرف کردن موهای ریز، آن را روی آتش یاشعله ي گاز می گیرند تا این پرها یا موها سوزانده شود. این اصطلاح را کزدادن گویند.

5- بیات کردن: به خوابانیدن گوشت، مرغ، ماهی و ميگو در موادی مانند پیاز، آب لیمو، زعفران و نمک و ماست، که باعث تردیا مزه دارشدن آن ماده غذایی شود، بیات کردن می گویند.

6- قوام آوردن: اصطلاح قوام آوردن معمولاً درپختن مربّاها و شربت ها به كار مي رود. به این صورت که وقتی شربت یا مربّا از حالت آبکی درآمد و روبه غلیظی رفت، مقداری از آن را در ظرفی می ریزیم و می گذاریم سرد شود و با دوانگشت آن را امتحان می کنیم. باید بین دو انگشت ایجاد نخ کند و این حد قوام آوردن آن است.

7- جرم گیری شکر: اصطلاح جرم گیری معمولاٌ در پختن مرباها و شربت ها به کار می رود زمانی که شکر و آب در حال جوشیدن است به ازاء هر یک کیلو شکر یک عدد سفیده اضافه می کنیم. بعد از مدتی سفیده تخم مرغ همراه جرم شکر در سطح قابلمه جمع شده با کفگیر آن را جدا می کنیم و شربت را از صافی ریز رد می کنیم.

8- فرم گرفتن خامه: فرم گرفتن خامه حالتی است که با زدن خامه در آن باید به وجودآید تا برای مالیدن برروی کیک ها و شیرینی ها و تزيین انواع کِرِم و ژله آماده شود. به این طریق که برای هر 250 گرم خامه 2 عدد سفیده ي تخم مرغ، یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند و  یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را به این طریق مخلوط می کنیم: اول سفیده و پودر قند و وانیل را با قاشق مخلوط می کنیم، سپس، خامه ي محلی سالم را که حتماً باید تازه باشد داخل آن می ریزیم و ظرف حاوی آن را بر روی آب و یخ قرار می دهیم و با همزن شروع به همزدن می کنیم تا فرم بگیرد و سفت شود. وقتی خامه را به کمک همزن هم می زنید تا حدی ادامه دهید که اثر میله های همزن به صورت خطوطی روی خامه معلوم شود . اگر بیش تر هم بزنید خامه به کره تبدیل می شود.

نکته: در صورت استفاده از خامه ی پاستوریزه از سفیده تخم مرغ استفاده نمی شود.

9- سفت شدن سفیده: سفت شدن سفیده حالتی است که برای تهیه ي اغلب شیرینی ها و تزيین شیرینی از آن استفاده می شود. برای این کار اولاً باید ظرف و همزن کاملاً تمیز باشد، ثانیاً به حدی زده شود که از ظرف نریزد. ضمناً سفیده را باید در ظرفهای لعابی، ملامین، چینی زد و از ظرفهای روحی یا مسی مطلقاً خودداری کرد.

آشنایی با اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی - suherfe.blogfa.com آشنایی با اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی - suherfe.blogfa.com


مرتبط با موضوع : پودمان خوراک

برچسب‌ها: شکرک زدن, کاناپ, کنسومه, جرم گیری شکر, میتلف

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ یکشنبه بیست و هشتم دی ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
دانلود راهنمای معلم پودمان 10 کتاب کار و فناوری  هفتم

 

دانلود 

 

منبع:وبلاگ کار و فناوری هریس


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هفتم

برچسب‌ها: راهنما, کتاب, کار و فناوری, هفتم, پودمان

نگارش در تاريخ شنبه بیست و هفتم دی ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
 

بافت بند برای پروژه طراحی و ساخت کیف موبایل

منبع:وبلاگ کار و فناوری فضیلت


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هشتم

برچسب‌ها: بافت بند برای پروژه طراحی و ساخت کیف موبایل, بافت بند, پروژه طراحی و ساخت کیف, پروژه, طراحی و ساخت کیف موبایل

نگارش در تاريخ پنجشنبه یازدهم دی ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
ضمن تشکر از گروه كاروفناوري خراسان رضوي ، فایل آموزش بافت انگشتی و چند مدل دستبند را از فایل ضمیمه دریافت نمایید.

فایل ضمیمه

 

پایگاه  کیفیت بخشی به فرآیند آموزش درس کار و فناوری


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هشتم

برچسب‌ها: آموزش بافت انگشتی, آموزش, مدل دستبند, آموزش مدل دستبند, بافت انگشتی

نگارش در تاريخ یکشنبه بیست و سوم آذر ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن

در مورد انواع دفتین و کاربردهای آن در اینترنت جست وجو کنید. گزارشی از یافته های خود را در

کلاس ارائه دهید. 

نتایج حاصل از جستجو در اینترنت به همراه منابع آن در زیر گردآوری شده است

دفتین+pdf

فروش دفتین


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هشتم

برچسب‌ها: کار و فناوری, پودمان صنایع دستی بافت, جواب, هشتم, کار خارج از کلاس

ادامه مطلب...
نگارش در تاريخ یکشنبه بیست و سوم آذر ۱۳۹۳ وبلاگ کاروفناوری تنکابن
 

نام چند شغل و نقش و كاربرد این پودمان را در این مشاغل بررسى كنید و در جدول زیر بنویسید

 

قالی باف ، گلیم باف ، بافندگان حصیر و بوریا  ، بافندگان بافت دستی

در بیشتر بافندگی ها اصول اولیه بافت مثل هم هستند. که همان عبور پود از میان تار است البته بافت های دیگری هم هست که از یک نخ با چند نخ در آن استفاده می شود.

باتشکرازگروه کاروفناوری کلاله


مرتبط با موضوع : کار و فناوری پایه هشتم

برچسب‌ها: کار و فناوری, پودمان صنایع دستی بافت, جواب, هشتم, کار خارج از کلاس

نگارش در تاريخ پنجشنبه هفتم شهریور ۱۳۹۲ وبلاگ کاروفناوری تنکابن

هر غذایی که در تهیه آن عمدتا از گندم، برنج، جو، ذرت،جو دو سر و یا دیگر غلات تهیه شده باشد در گروه غلات قرار می گیرند. نان، پاستا، حریره ی جو دو سر، غلات صبحانه، چيبس ذرت و بلغور( گندم و برنج و ذرت آسیاب شده) مثالهایی از محصولات غله ای می باشند. غلات به دو زیر گروه غلات کامل و غلات تصفیه شده تقسیم می شوند:

غلات کامل دانه هايی هستند که سبوس و جوانه آنها جدانشده است . مانند:

آرد سبوس دار ,نان سنگک ,بلغورگندم ,بلغورجو دو سر ,بلغورذرت کامل , برنج قهوه ای و ...

غلات تصفیه شده عبارتند از غلاتی که سبوس و جوانه آنها جدا شده اند مانند :

شیرینی ها , کیک ها , نان های سفید مانند باگت , برنج سفید و آرد سفید و ...

 هر واحد از این گروه برابر است با یک برش 30 گرمی از انواع نان (به اندازه یک کف دست نان سنگک یا بربری، چهار کف دست نان لواش)، نصف لیوان برنج و ماکارونی پخته, 4-3 عدد بیسکوئیت کوچک

- مصرف غذاهای غنی از فیبر مثل غلات کامل، به عنوان بخشی از رژیم سالم، خطر بیماری های عروق کرونری قلب را کاهش می دهد.

- مصرف غذاهای سرشار از فیبر مثل غلات کامل یبوست را کاهش می دهد.

- مصرف حداقل معادل 90 گرم غلات کامل در روز به کنترل وزن یاری می رساند.

- مصرف این گروه برای تامین انرژی، رشد و سلامت دستگاه عصبی لازم است.

- مصرف غلات غنی شده با فولات قبل و در طی حاملگی از نقص لوله ی عصبی در طی رشد جنینی جلوگیری می کند.

- غلات مهم ترین منبع تامين بسیاری از مواد مغذی، از جمله فیبر غذايي، ویتامین هاي گروه B (تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فولات) و مواد معدنی( آهن، منیزیم و سلنيم ) است.

http://www.behsite.ir

کاروفناوری ،کاروفناوری هفتم،کاروفناوری هشتم،کاروفناوری نهم،کار و فناوری متوسطه

جواب کاروفناوری،کاربافلز،کارکلاسی کاروفناوری،تحقيق کارو فناوری،پاورپوينت کار و فناوری

فيلم کاروفناوری،پروژه کاروفناوری،کارکلاسي کاروفناوری،کار خارج ازکلاس بارش فکری کار وفناوری،پاورپوينت کاروفناوری

دانلود نرم افزار،محتوای الکترونيکی کاروفناوری،دانلود آموزش،دانلود کتاب کاروفناوری،اخبار عکس نمونه سوالات

پرسش کاروفناوری،کارباچوب،
پودمان کاروفناوری،بازارچه،