X
تبلیغات
حرفه و فن - نمونه سوالات آموزش حرفه و فن سوم راهنمایی 5 تا 8
حرفه و فن
آموزش حرفه و فن دوره راهنمایی تحصیلی
با سلام وبلاگ آموزش حرفه و فن دارای مطالبی با عناوین : حرفه و فن،کتاب حرفه و فن،دنیای حرفه وفن،حرفه و فن دوم راهنمایی،حرفه و فن اول راهنمایی،حرفه و فن سوم راهنمایی، آموزش حرفه و فن مقطع راهنمايی ، روشهای تدریس در آموزش حرفه و فن ، حرفه و فن دوره راهنمایی ، سایت حرفه وفن ، نمونه سوال درس حرفه و فن ،حرفه و فن سال اول،حرفه و فن سال دوم،حرفه و فن سال سوم،وبلاگ حرفه و فن می باشد،لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و نظر یادت نره
نگارش در تاريخ دوشنبه بیست و دوم آذر 1389 توسط mehrjoo "دبیر حرفه و فن تنکابن"

واحد 5 – آشنایی با خودرو و شیرآلات

1- خودرو را تعریف کنید.

2- تولید قدرت در .......... است که سبب حرکت اتومبیل می شود.

3- بخش های اصلی بک خودرو را نام ببرید.

4- کار موتور در خودرو چیست؟

5- کار موتور تبدیل انرژی ................ سوخت به انرژی .................. است که باعث حرکت خودرو می شود.

6- انواع سوخت موتور خودروها را نام ببرید.

7- وظیفه اصلی سیستم انتقال قدرت را نام ببرید.

8- اجزای سیستم انتقال قدرت اتومبیل را نام ببرید.

9- کار کلاچ را در سیستم انتقال قدرت بنویسید.

10- نام دیگر جعبه دنده چیست و در خودرو چه وظیفه ای دارد؟

11- وظیفه دیفرانسیل را در خودرو بنویسید.

12- دیفرانسیل حرکت را از ................. به ............... منتقل می کند.

13- دو منبع تامین برق اتومبیل را نام ببرید.

14- از استارت چه استفاده ای می شود؟

15- استارت، نیروی الکتریکی لازم را از ............... دریافت می کند.

16- وظایف باتری خودرو را بنویسید.

17- باتری چیست ؟

18- باتری اتومبیل انرژی ............... را به انرژی ................. تبدیل می کند.

19- چگونگی عملکرد دینام یا ژنراتور خودرو را توضیح دهید.

20- دینام خودرو، انرژی .................. را توسط ............... از موتور می گیرد و به انرژی ..................تبدیل می کند.

21- وظیفه دینام خودرو را بنویسید.

22- وظیفه بخش فنربندی و تعلیق اتومبیل ها را بنویسید.

23- سیستم تعلیق خودرو در هر دقیقه بین ........... تا ............ بار تکان می خورد.

24- در یک خودرو هدایت چرخ های جلو چگونه صورت می گیرد؟

25- انواع فرمان اتومبیل ها را نام ببرید.

26- نیروی موتور از طریق مجموعه .................... به چرخ ها می رسد و باعث حرکت خودرو می شود.

27- کار لاستیک ها را بنویسبد.

28- قدرت ترمز چگونه ایجاد می شود؟

29- بدنه خودرو کجا سوار می شود و در برگیرنده چه قسمت هایی می باشد؟

30- هر کدام از قسمت های زیر مربوط به کدام بخش اصلی خودرو می باشد: الف- لاستیک (..............) ب- ژنراتور (.................) ج- دیفرانسیل (.................) د- باتری (.................) ه- گیربکس (......................)

31- وظیفه شیرآلات بهداشتی آب را بنویسید.

32- با چه وسایلی در منزل می توان مقدار مصرف آب را کنترل کرد؟

33- اجزای شیر دنباله کوتاه عبارتند از: 1-................. 2- ................

34- چهار قسمت مغزی شیر دنباله کوتاه نام ببرید.

واحد 6 – ساختمان سازی و راه

1- کنترل ساخت و ساز ساختمان ها در شهر و روستا از دو جهت حائز اهمیت است، بنویسید.

2- نظارت مستقیم بر ساخت و ساز ساختمان ها توسط ...................اعمال می شود.

3- شش مورد از وظایف و خدمات شهرداری ها را بنویسید.

4- عدم توجه ساختمان سازان به نکات ایمنی چه پیامد هایی دارد؟

5- دانش آموزان چگونه می توانند از حوادث ساختمانی جلوگیری کنند؟

6- رعایت نکردن نکات ایمنی در ساختمان سازی چه خطراتی برای شهروندان ایجاد می کند؟

7- برای جلوگیری از سقوط اجسام و مصالح روی سر شهروندان به چه نکته ای باید توجه نمود؟

8- برای جلوگیری از سقوط کارگران از ارتفاع، چه کارهایی باید انجام بگیرد؟

9- احداث ساختمان در مجاورت ............... خطرناک است.

10- وظیفه ی کلاف را در ساختمان ها بنویسید و نام دیگر آن چیست؟

11- آیین نامه ها، سازندگان ساختمان های آجری را به رعایت چه نکته ای ملزم می کنند؟

12- انواع کلاف ( شناژ) را نام ببرید.

13- ماکت را تعریف کنید.

14- ماکت برای چه کسانی بهترین روش توضیح، توجیه و ارائه کار است؟

15- ماکت سازان ماهر، ماکت ها را از چه مواد و مصالحی می سازند؟

16- وسایل لازم برای ساخت ماکت ساده توسط دانش آموزان را نام ببرید.

17- اگر ماکت از جنس ................ یا ............ باشد، نمی توان از چسب های معمولی استفاده کرد.

18- برای چسباندن ماکت از جنس یونولیت یا فوم از چه چسبی باید استفاده کرد؟

19- شریان های حیاتی یک کشور .............. نام دارند که ................ و................... روی آنها انجام می گیرد.

20- در راه سازی به چه نکاتی باید توجه نمود؟

21- اگر در مسیر راه، مانع یا تپه ای وجود داشته باشد، چه کارهایی می توان انجام داد؟

22- تفاوت خاک برداری و خاک ریزی را بنویسید.

23- در راه سازی چه زمانی باید از پل استفاده کرد؟

24- دو مورد از انواع پل را در راه سازی نام ببرید.

واحد 7 – خوراک و پوشاک

الف- خوراک

1- غذای مناسب باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟

2- مواد مغذی را تعریف کنید.

3- غذای مناسب برای این که نیازهای بدن را تامین کند باید سالم،.................و................. باشد.

4- تنوع غذایی برای تامین...................... مورد نیاز بدن ضروری است.

5- اگر مواد غذایی کمتر از حد نیاز به بدن برسد، چه مسائلی ایجاد می شود؟

6- در صورتی که مواد مغذی بیشتر از حد نیاز به بدن برسد چه مشکلی به وجود خواهد آمد؟

7- دسترسی مردم به مواد غذایی و نحوه استفاده آنها در مناطق مختلف به چه عواملی بستگی دارد؟

8- پنج گروه اصلی مواد غذایی مورد نیاز بدن را نام ببرید.

9- به چه گروه از مواد غذایی، مواد پایه یا عمده می گویند؟

10- گروه متفرقه مواد غذایی شامل چه مواردی است؟

11- چه نکاتی در برنامه غذایی روزانه باید مورد توجه قرار بگیرد؟

12- مقدار مصرف مواد غذایی گروه.................. باید کم و محدود باشد.

13- آیا احتیاجات غذایی انسان در همه مراحل زندگی یکسان است؟ چرا؟

14- در چه شرایط و دوره هایی بدن به مواد غذایی بیشتری نیاز دارد؟

15- در چه مراحلی از زندگی، نیاز بدن به بعضی از مواد غذایی کمتر می شود؟

16- مناسب ترین غذا برای کودک تا سن 6 ماهگی فقط.................... است.

17- نیاز غذایی کودکی از شیر مادر محروم باشد، چگونه تامین می شود؟

18- هر فرد در سنین مدرسه به چند وعده مواد غذایی مغذی نیاز دارد، نام ببرید.

19- در سنین مدرسه (نوجوانی) صرف............... از اهمیت خاصی برخوردار است. 20- چرا صرف صبحانه قبل از رفتن به مدرسه از اهمیت خاصی برخوردار است؟

21- به چه دلایلی نوجوانان به انرژی بیش تری دارند و باید از شیر و لبنیات استفاده کنند؟

22- در سنین نوجوانی، بخشی از انرژی مورد نیاز فرد از طریق................... تامین می شود.

23- در سنین نوجوانی برای تامین انرژی بدن از طریق میان وعده به چه نکته مهمی باید توجه کرد؟

24- سه ویژگی مواد غذایی کم ارزش و مضر را نام ببرید.

25- در سنین نوجوانی از کدام مواد غذایی باید به عنوان میان وعده استفاده کرد؟

26- عادت های بد غذایی در نوجوانی، زمینه را برای ایجاد چه بیماری هایی در بزرگسالی فراهم خواهد کرد؟

27- چرا تغذیه در دوران بارداری و شیردهی مادران اهمیت دارد؟

28- نیازهای غذایی مادران در دوره.................. از دوران............... نیز بیش تر است.

29- آیا هدف از غذا خوردن، فقط سیر شدن انسان است؟ توضیح دهید.

30- غذای خانواده باید با توجه به چه عواملی تهیه شود؟

31- محل صرف غذا باید در محیطی................. و................... و................... باشد.

32- رعایت چه مواردی صرف غذا را دل چسب تر و اشتها را بیش تر می کند؟

33- پنج نکته ضروری به هنگام غذا خوردن را بنویسید.

34- در بین غذا باید از آشامیدن................ و................. خودداری کرد.

35- برای پرهیز از اسراف و اتلاف مواد غذایی به چه نکاتی باید توجه نمود؟

36- هنگام غذا خوردن اجتناب از چه مواردی لازم و ضروری است؟

ب- پوشاک

1- در قسمت پوشاک این موارد را تعریف کنید: الف- لکه ب- لکه گیری

2- قبل از پاک کردن لکه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

3- چرا لکه زدایی از روی پارچه باید به سرعت انجام بگیرد؟

4- روش پاک کردن لکه شمع را بنویسید.

5- اگر لکه شمع روی لباس به روش معمولی پاک نشد، می توان از.................... استفاده کرد؟

6- کدام نکته ایمنی به هنگام استفاده از بنزین سفید باید رعایت شود؟

7- روش پاک کردن لکه جوهر روی پارچه سفید را بنویسید.

8- لکه جوهر بر روی پارچه رنگی چگونه برطرف می شود؟

9- روش لکه زدایی لاک ناخن را بنویسید.

10- اگر لکه لاک ناخن با روش معمولی پاک نشد، چه باید کرد؟

11- چگونگی از بین بردن لکه آدامس یا چسب را توضیح دهید.

12- لکه قهوه یا چای روی پارچه را چگونه پاک می کنند؟

13- در پاک کردن لکه قهوه یا چای اگر اثر لکه باقی بماند، چه باید کرد؟

14- روش برطرف کردن لکه خون روی پوشاک را بنویسید.

15- چرا برای از بین بردن لکه خون نباید از آب گرم استفاده کرد؟

16- اگر لکه خون روی پارچه ماند، چند قطره................... روی لکه ریخته و بشویید.

17- برای از بین بردن لکه های زیر از چه مواد یا محلولی می توان استفاده کرد. الف- شمع (.........................) ب- جوهر روی پارچه سفید (.....................) ج- جوهر روی پارچه رنگی (......................) د- قهوه یا چای (.........................)ه- آدامس یا چسب (.......................) و- لاک ناخن (......................) ط- خون (.....................)

18- قبل از شستن لباس ها به چه نکاتی باید توجه کرد؟

19- برای شستن لباس های نخی و کتانی آنها را چه مدت و در چه محلولی خیس می کنند؟

20- برای این که لباس نخی و کتانی پس از شستن چروک نشود، چه باید کرد؟

21- برای سفید کردن لباس های نخی و کتانی می توان از محلول رقیق................... استفاده کرد.

22- در اتو کردن لباس های نخی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

23- برای شستن لباس های پشمی چه مواردی باید مورد توجه قرار بگیرد؟

24- هنگام آب کشی لباس های پشمی چه موادی در آب می ریزند، چرا؟

25- برای خشک کردن لباس پشمی به چه نکته ای باید توجه کرد، چرا؟

26- برای شست و شوی لباس های بافتنی چه باید کرد؟

27- کدام لباس ها را پس از شستن نباید آویزان کرد، چرا؟

28- بهترین روش خشک کردن لباس های پشمی را بنویسید.

29- روش اتو کردن لباس های پشمی را بنویسید.

30- چرا لباس های بافتنی را نباید اتو کرد؟

واحد 8 – کشاورزی

الف- باغبانی

1- تحول و دگرگونی در علم باغبانی از چه زمانی آغاز شد؟ 2-با شروع انقلاب صنعتی چه تحولی در باغبانی صورت گرفت؟ 3- اولین تفاوت اساسی و عمده بین درختان و سایر نباتات را بنویسید. 4- در زندگی هیچ گروهی از گیاهان به اندازه.................... مخصوصا................. دخالت نمی شود. 5- انسان به چه صورت هایی در زندگی درختان دخالت می کند؟ 6- چرا باغداری به شیوه قدیمی پاسخ گوی رقابت در بازار جهانی نیست؟ 7- سه قسمت اصلی یک درخت را نام ببرید. 8- در بیش تر درختان رشد ریشه ها در داخل خاک با چه چیزی تناسب دارد؟ 9- ریشه درختان مناطق کویری چگونه در خاک پایین می روند، چرا؟ 10- شکل های مختلف تاج درختان را نام ببرید. 11- به چه قسمتی از درخت ساقه یا تنه می گویند؟ 12- هدف از پرورش هر یک از درختان زیر را بنویسید. الف- سپیدار (......................) ب- گردو (....................) ج- سیب (....................) د- نارون و اقاقیا (.....................) ه- کائوچو (...........................) 13- چرا در منطقه ای از کشور مرکبات و در منطقه ای دیگر خرما پرورش داده می شود؟ 14- برای تاثیر عوامل محیطی بر زندگی گیاهان و درختان سه مثال بزنید. 15- گل بعضی از درختان مانند.................و................. پرچم یا مادگی ندارد؟ 16- تفاوت درختان نر و ماده را بنویسید. 17- درختان دو پایه را تعریف کنید. 18- در چه صورت گل های درختان دو پایه بارور شده و میوه حاصل می شود؟ 19- چگونگی گرده افشانی درختان دوپایه مانند خرما را بنویسید. 20- درختان میوه بر اساس شرایط محیطی رشد به چهار گروه طبقه بندی می شوند، نام ببرید و مثال بزنید. 21- درختان میوه مناطق سردسیری به دو دسته اصلی تقسیم می شوند، نام ببرید و مثال بزنید. 22- درختان میوه زیر مربوط به کدام مناطق است؟ الف- پسته (.................) ب- موز و خرما (......................) ج- انبه (...................) د- به و انگور (......................) ه- هلو و شلیل (.....................) و- انار و انجیر (.......................) 23- روش های مختلف تکثیر درختان را نام ببرید. 24- متداولترین روش های تکثیر درختان را بنویسید. 25- به چه دلیل بر روی گیاه پایه، عمل پیوند زدن انجام می گیرد؟ 26- دو کار اساسی که قبل از احداث باغ باید انجام شود را بنویسید. 27- بررسی وضعیت بافت خاک قبل از احداث باغ، توسط چه کسانی و چگونه انجام می شود؟ 28- در انتخاب نوع درختان برای کشت، توجه به چه نتایجی برای تصمیم گیری موثر است؟ 29- شرایط محیطی منطقه از نظر آب و هوا قبل از احداث باغ شامل چه مواردی است؟ 30- سه مورد از مسائلی که در تصمیم گیری و احداث باغ تاثیر جدی دارند را نام ببرید. 31- معمولا فاصله درختان در باغ ها به چه عواملی بستگی دارد؟ 32- چرا درختان را باید با نظم خاص و فاصله مناسب کاشت؟ 33- طرح کاشت درختان یعنی چه؟ 34- طرح کاشت درختان با توجه به کدام نکات طراحی می گردد؟ 35- طرح های متداول کاشت درختان را نام ببرید. 36- نخستین کار پس از مشخص شدن محل غرس (کاشت) درختان را بنویسید. 37- به هنگام کاشت درختان، خاک قسمت بالایی گودال را با چه موادی مخلوط می کنند؟ 38- روش کاشتن نهال در گودال چگونه انجام می گیرد؟ 39- منظور از قرار گرفتن طوقه درخت روی خاک چیست؟ 40- چرا بلافاصله پس از کاشت نهال، آن را آبیاری می کنند؟ 41- مراقبت های ویژه پس از کاشت نهال یا درخت(عملیات داشت) را نام ببرید. 42- به چه عملیاتی در باغداری داشت می گویند؟ 43- مقدار نفوذ و سرعت حرکت آب در خاک به...................و................... بستگی دارد. 44- چرا برای آبیاری درختان از روش های مختلف آبیاری استفاده می شود؟ 45- روش های آبیاری درختان را نام ببرید. 46- روش آبیاری کرتی را توضیح دهید و معایب این روش را بنویسید. 47- آبیاری تشتکی چگونه انجام می گیرد؟ 48- متداول ترین روش آبیاری تحت فشار چیست و چگونه انجام می شود؟ 49- با توجه به توضیح نام آبیاری را بنویسید: الف- نام دیگر آبیاری کرتی (....................) ب- موجب صرفه جویی در مصرف آب می شود. (......................) ج- فضایی به قطر 50 سانتیمتر تا 2 متر دور درخت ایجاد می شود. (.......................) د- مصرف آب در این روش زیاد است (.....................) 50- در آبیاری قطره ای تعداد قطره چکان با توجه به سن درخت،..........تا.......... عدد می باشد. 51- ویژگی و مزایای شبکه آبیاری قطره ای را بنویسید. 52- هرس درختان یعنی چه؟ 53- مزایای هرس درختان را بنویسید. 54- زمان هرس درختان چه موقع است؟ 55- به هنگام هرس درختان، دمای هوای منطقه باید در چه حدودی باشد؟ 56- انواع جنگل را نام ببرید. 57- چگونگی به وجود آمدن جنگل طبیعی را بنویسید. 58- جنگل مصنوعی چگونه ایجاد می شود و چه نام دیگری دارد؟

ب- دامپروری

( زنبور عسل، کرم ابریشم، آبزیان)

1- حشراتی مانند............... و...............نقش بیشتری در زندگی انسان دارند. 2- مورد استفاده عسل و ابریشم چیست؟ 3- محصولات زنبور عسل را نام ببرید. 4- فایده مهم زنبور عسل را در کشاورزی بنویسید. 5- غذای زنبور عسل به دو روش ................. و................. تامین می شود. 6- در تغذیه طبیعی، زنبور عسل از چه موادی استفاده می کند؟ 7- برای تغذیه مصنوعی زنبور عسل از چه ماده ای استفاده می شود؟ 8- در بهار و زمستان شربت کندو را با چه نسبتی مخلوط می کنند؟ 9- زنبور داران به چه دلایلی به کندو شربت تحریکی (تشویقی) می دهند؟ 10- در چه صورت تخم ریزی توسط ملکه افزایش می یابد؟ 11- چرا کندو اقدام به بچه دادن (بچه کندو) می کند؟ 12- کندو به دو صورت................. و................... افزایش می یابد. 13- دلایل افزایش (تکثیر) طبیعی یک کندو را بنویسید. 14- با افزایش جمعیت کندو، ملکه قدیمی چه کاری انجام می دهد؟ 15- به هنگام تکثیر طبیعی کندو، زنبوردار چه کاری باید انجام دهد؟ 16- تکثیر مصنوعی کندو چگونه و در چه فصلی انجام می گیرد؟ 17- به چه دلیل بیماری به سرعت در میان زنبوران عسل شایع می شود؟ 18- چرا در کندو رعایت موارد بهداشتی بسیار مهم است؟ 19- برای پیش گیری از بروز بیماری در کندو، چه اقداماتی باید انجام بگیرد؟ 20- چهار مورد از فواید پرورش کرم ابریشم را بنویسید. 21- در پرورش کرم ابریشم هر مورد در چه مصارفی استفاده می شود. الف- پیله (.......................) ب- روغن شفیره (......................) ج- شفیره (......................) و (...................) د- فضولات کرم (.......................) 22- دوره زندگی کرم ابریشم شامل چه مراحلی است؟ نام ببرید. 23- در فصل............... تخم های پروانه به کرم ابریشم تبدیل می شوند. 24- برای تغذیه کرم ابریشم به چه نکاتی باید توجه کرد؟ 25- تلمبار چیست؟ 26- به محل مخصوص پرورش کرم بالغ ابریشم................. می گویند. 27- خصوصیات و نشانه های کرم ابریشم در مرحله تنیدن پیله را نام ببرید. 28- در چه مرحله ای کرم ها را به قالب های مخصوص تنیدن پیله هدایت می کنند؟ 29- آبزیان را تعریف کنید. 30- آبزیان به دو دسته کلی................و................تقسیم می شوند. 31- دو گروه مهم آبزیان جانوری را نام ببرید و مثال بزنید. 32- نقش آبزیان را در زندگی انسان بنویسید. 33- میزان جذب پروتئین گوشت ماهی در بدن چند درصد است؟ 34- مواد موجود در گوشت آبزیان را نام ببرید. 35- ویتامین های محلول در چربی گوشت آبزیان را ذکر نمایید. 36- از آبزیان در چه مصارفی استفاده می شود؟ 37- عامل مهم برای ادامه زندگی و رشد ماهیان چیست؟ 38- ماهیان پرورشی از نظر دمای آب به دو دسته ............. و.............. تقسیم می شوند. 39- ماهیان گرمابی را با ذکر مثال تعریف کنید. 40- بهترین دما برای رشد ماهی گرمابی........... درجه و در گرمای کمتر از..........درجه رشد و نمو ندارند. 41- ماهی سردابی را تعریف کنید و معروف ترین ماهی این گروه را نام ببرید. 42- استخر خاکی پرورش ماهی گرمابی باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟ 43- در انتخاب محل استخر پرورش ماهیان گرمابی چه عواملی باید مورد بررسی قرار گیرد؟ 44- خاک محل استخر ماهی گرمابی باید دارای حداقل ......... درصد رس باشد. 45- برای آماده کردن استخر پرورش ماهیان گرمابی چه کارهایی باید انجام بگیرد؟ 46- غذای ماهی به چند روش تامین می شود، نام ببرید. 47- غذای طبیعی یا زنده ماهی چیست؟ 48- در پرورش ماهیان گرمابی چگونه تولید غذای زنده را افزایش می دهند؟ 49- برای غذای طبیعی (زنده) کپور ماهیان مثال بزنید: الف- آمور(.......................) ب- نقره ای (.....................) ج- بیگ هد (....................) د- معمولی (......................) 50- غذای ترکیبی چیست و چگونه تهیه می شود؟ 51- غذای ترکیبی ماهیان گرمابی را با توجه به چه عواملی تهیه می کنند؟ 52- به چه دلایلی رعایت موارد بهداشتی در پرورش ماهی دارای اهمیت خاصی است؟ 53- عواملی که در پرورش ماهی از بروز بیماری جلو گیری می کنند را بنویسید. 54- دو روش تکثیر ماهیان را نام ببرید و محل انجام آنها را ذکر نمایید.

ج- صنایع غذایی

1- استفاده از فناوری پیشرفته چه تاثیری بر روی صنایع غذایی گذاشته است؟ 2- هدف از نگه داری مواد غذایی را بنویسید. 3- منظور از روش نگه داری مواد غذایی چیست، با ذکر سه مثال. 4- چهار روش نگه داری مواد غذایی به وسیله گرما را نام ببرید. 5- کمپوت را تعریف کنید. 6- مارمالاد چیست؟ 7- میوه هایی مانند سیب یا کیوی برای تهیه مارمالاد چه خصوصیاتی باید داشته باشند؟ 8- برای جلو گیری از شکرک زدن مارمالاد چه کاری انجام می شود؟ 9- در صنایع غذایی به چه محصولی کنسرو گفته می شود؟ 10- روش تهیه مربا را بنویسید. 11- مزایای روش نگه داری مواد غذایی به وسیله انجماد (سرما) را بنویسید. 12- انواع روش های انجماد مواد غذایی را نام ببرید. 13- در کدام روش انجماد، مواد غذایی با صفحات سرد کننده در تماس هستند؟ 14- در روش مستقیم یا فرو بردن مواد غذایی در محیط سرما زا از چه موادی استفاده می شود؟ 15- مراحل انجماد ماهی صید شده را بنویسید. 16- پوشش های ضد تبخیر برای پوشاندن ماهی منجمد را نام ببرید. 17- در صنایع غذایی عمل خشک کردن (آب گیری) را تعریف کنید. 18- اساس کار خشک کردن میوه و سبزی را بنویسید. 19- انواع روش های خشک کردن میوه و سبزی را نام ببرید. 20- علل اصلی خشک کردن مواد غذایی را بنویسید. 21- منظور از بسته بندی مواد غذایی چیست؟ (تعریف) 22- فایده های بسته بندی مواد غذایی را بنویسید. 23- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی را بنویسید. 24- پوشش و بسته بندی مواد غذایی باید در مقابل چه عواملی مقاوم باشد؟ 25- مواد اولیه بسته بندی غذا باید کم ترین ضرر را به .............. برساند. 26- با توجه به توضیح نام مورد نظر را بنویسید: الف- در این روش وزن و حجم مواد غذایی کاهش می یابد (......................) ب- در این روش از ضایعات مواد غذایی جلو گیری می شود (.....................) ج- با این روش آب موجود در محصول حذف می گردد (....................) د- انسان های ما قبل تاریخ از این روش برای نگه داری مواد غذایی استفاده می کردند (...............) ه- متداول ترین، ساده ترین و سریع ترین روش نگه داری مواد غذایی (................) و- مربایی که از میوه له شده و شکر تهیه می شود (.....................)